CrazyMan

Iata ca am ajuns si la partea unde ma laud cu ce nu stiu.
Ce as putea sa spun despre mine:

  • Ma descurc binisor in HTML si imi imbogatesc experienta pe zi ce trece
  • Cunosc si ceva programare, imi trebuie putin timp sa fac ordine in haosul pe care facultatea l-a lasat in capul meu. Consider ca sunt in stare sa invat cam orice si, in general, ce invat nu uit in graba. Astfel, cunosc C#, ceva Java, ma descurc in Linux si Windows, probabil ca sunt in stare sa am grija de un server (spun probabil pentru ca nu am incercat, inca, sa tin un server singur)
  • Sunt capabil sa creez / modelez un site dupa nevoile cuiva. La capitolul PHP stau putin mai prost, dar ma tratez, ca sa zic asa.
  • Ma descurc cu diverse programe de creat / prelucrat poze si pot invata foarte repede bazele oricarui program putand in cateva ore sa lucrez aproape cu orice.
  • Cunosc destul de bine limba engleza astfel ca ma descurc destul de bine la nivel de traduceri sau conversatie.

Cu ce ma pot lauda in domeniul Security

Faptul ca sunt de atata vreme prin armata mi-a creat premisele invatarii unui sistem bazat pe fixuri.
Totodata, mi-am imbunatatit capacitatea de diseminare a informatiilor precum si cea de prioritizare a sarcinilor. Sunt un om de echipa, usor adaptabil si pot lucra in conditii de stress prelungit.

Experienta

Presupun ca fiecare cauta experienta in domeniu.
Am participat in mai multe proiecte, cel mai longeviv fiind comunitatea CrazyFamily careia i-am dedicat site-ul CrazyFriends. Mai am in grija ca sa spun asa site-urile Geotim si BC Valbon. Si mai am si bloaga mea, unde scriu din cand in cand fara a mi se impune o cenzura a cuvintelor.